Luna diplomației culturale ucrainene 2023

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2023 and the translation is 100% complete.

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2023

1 martie – 31 martie    

[Social media: #UCDMonth] • [Link here: ucdm.wikimedia.org.ua]    Bine ai venit la provocarea de a contribui, prin scrierea de articole, la prezența culturii ucrainene în Wikipedia!
  • Ce: Acest concurs de scriere are scopul de a încuraja crearea și dezvoltarea în cât mai multe limbi a articolelor Wikipedia despre cultura și societatea ucraineană. Este o continuare a campaniilor de succes din 2021 și 2022. Organizatorii au pus la dispoziție o listă de articole sugerate. Cei mai activi participanți vor fi premiați.
  • Când: Concursul se desfășoară de la 00:01, 1 martie 2023 (UTC) până la 23:59, 31 martie 2023 (UTC).
  • Cum: Structura concursului este compusă din 3 pași simpli: Alege articole → Acumulează cât mai multe puncte → Revendică-ți premiul!
  • Cine: Orice persoană care are un cont pe orice wiki poate ajuta și colabora la scrierea și/sau traducerea în orice limbă a articolelor legate de cultura ucraineană. Pentru a participa este nevoie să te înscrii în secțiunea de Participanți.
  • De ce: Concursul este organizat de Wikimedia Ukraine în colaborare cu Ukrainian Institute și Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei. Wikipediei îi lipsesc articole dintr-o gamă largă de teme, dar sperăm că acest concurs va ameliora situația subiectelor legate de Ucraina, spre beneficiul cititorilor.