Jump to content

2015 Strategi/Fælleskab konsultation

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Strategy/Wikimedia Foundation/2015/Community consultation and the translation is 79% complete.
Outdated translations are marked like this.
Strategy consultation report

The Wikimedia Foundation (WMF) er en velgørende organisation, som støtter og driver større wiki-baserede projekter som Wikipedia. Ved at arbejde sammen med tusindvis af bidragydere og læsere, stræber vi konstant efter at udvikle vores projekter og udvide deres globale rækkevidde, så det er muligt at dele gratis, flersproget, uddannelsesmæssigt indhold med verden.

Din mening har betydning. Vi arbejder på en strategi for WMF og vi har brug for nogle præliminære tanker omkring fremtiden. Vi indsamler information fra folk som dig. Dine kompetencer og meninger vil hjælpe os, ved at udvide vores tankegang og skabe et resultat, som repræsenterer vores delte målsætninger. Vi vil læse dine bidrag, så de kan hjælpe os med formulere en strategi, som vi siden vil dele med fælleskabet for kommentarer.

Hvis du vil have mere information, vil vi henvise hertil: Baggrund. Ellers kan du læse dette blog indlæg.

Hvordan kan du deltage?

Læs venligst det nedenstående scenarie og besvar spørgsmål på diskussionssiden.

Scenariet

Miljøet på internettet ændrer sig. I de næste tre år, forventer vi større indvirkning fra mindst to store globale tendenser:

  • Verdenen vender sig mod mobiler. Statistik viser, at mobiler er ved at blive den primære (og nogle gange eneste) metode til få adgang til internettet for de fleste mennesker, på et globalt plan. Vores sider har brug for at være forberedt på dette.
  • Den næste milliard internet brugere kommer på nettet (hvilket inkluderer en betydelig del fra Asien, Sydamerika og Afrika). Disse brugere kan have meget lidt, eller ingen idé om Wikimedia projektet og har måske andre motivationer for at deltage, når de finder ud af det.

Spørgsmålene

  1. Hvilke store tendenser forestiller du dig udover mobil brugerne og den næste milliard internet brugere?
  2. Baseret på de fremtidige tendenser som du finder vigtige, hvad skulle et velfungerende Wikimedia projekt så indeholde?

Fortæl os hvad du synes

Hjælp med at forme fremtiden for Wikimedia Foundation, ved at klikke på nedenstående knap. Vi vil sætte pris på dit input, mens vi begynder denne proces.

Husk venligst, at alle svar udgives offentligt og ved at indsende dem her, udgives de som offentligt tilgængelige, hvilket resulterer i at vi kan bruge eller udgive dem til undersøgelser eller lignende formål. Vi beder folk om at undlade at angive privat information her.