Jump to content

Innsamlingsaksjonen/Oversettelse/Takkebrev 2013-12-02

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kjære [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kjære giver, [endifFirstnameAndLastname]

Du er helt fantastisk. TUSEN TAKK for din støtte til Wikimediastiftelsen, den ideelle organisasjonen som holder Wikipedia og lignende prosjekter igang.

[ifRecurringProblem] Vi løste nylig et lite teknisk problem som midlertidig stoppet noen månedlige donasjoner. Din månedlige donasjon har blitt satt igang igjen, og den vil trekkes som vanlig fremover. Vi kommer ikke til å trekke penger for de månedene du ikke har blitt trukket pga. dette problemet. Takk for tålmodigheten og støtten din, og ikke nøl med å sende en epost til donate@wikimedia.org om du har noen spørsmål. [endifRecurringProblem]

Din donasjon dekker ikke bare dine egne kostnader for bruk av Wikipedia, men også kostnadene for andre Wikipedia-lesere.

Som den pensjonerte bonden i delstaten New York som bruker Wikipedia til å studere fakta om slam, og studenten i Kuala Lumpur som forsker på organisk kjemi. Den britiske mekanikeren som, etter at han brakk ryggen i en ulykke, brukte Wikipedia til å omskolere seg til web-designer. En offentlig ansatt i Finland som satt opp en offline-versjon av Wikipedia for en liten skole i Ghana. Og faren i Mexico City som tar med de små døtrene sine på museum i helgene, og bruker Wikipedia til å hjelpe dem med å forstå alt de ser der.

Wikipedias jobb er å gjøre summen av all menneskelig kunnskap tilgjengelig for alle i verden, på alle språk. Det er en enorm oppgave, men med 30 millioner artikler og 287 språk vil jeg si at takket være deg og andre som deg nærmer vi oss målet.

På vegne av Wikimediastiftelsen og den halve milliarden andre Wikipedia-lesere rundt om i hele verden: Tusen takk. At du hjelper til med å betale kostnadene ved å drive Wikipedia betyr at vi kan være uten reklame, uavhengige og kan fokusere på leserne våre. Akkurat som det skal være.

Du har kanskje merket at for første gang i år har vi trappet ned innsamlingsaksjonen vår, slik at folk flest bare vil se bannerne en håndfull ganger istedenfor i flere uker. Det er gjort med vilje: Vi ønsker ikke at leserne våre skal bli irriterte over for mange henvendelser. Men det betyr også at færre mennesker vil oppdage at vi er en ideell organisasjon og at vi ønsker deres hjelp. Så hvis du er villig til det, hadde jeg satt pris på om du hadde hjulpet til med å spre ordet ved å videresende denne e-posten til et par venner.

Og jeg hadde satt stor pris på om du hadde blitt med på å skrive Wikipedia. Wikipedia er skrevet utelukkende av frivillige – titusenvis av vanlige mennesker rundt om i verden, akkurat sånne som oss. Hvis du ser en skrivefeil eller en liten faktafeil på Wikipedia, vær snill å rett det. Hvis du vet noe som er verdt å legge til, vennligst gjør det. Noen mennesker finner det bemerkelsesverdig tilfredsstillende, og kanskje du også.

Igjen, tusen takk. Jeg er veldig takknemlig for at du stoler på oss, og jeg lover at vi vil bruke pengene dine forsiktig og på best mulig måte.

Takk,

Sue Gardner,
administrerende direktør,
Wikimediastiftelsen
[#donate donate.wikimedia.org]

Mange arbeidsgivere vil matche de ansattes bidrag, noe som dobler din donasjon: vennligst undersøk med firmaet du jobber i om de har et bedriftsgaveprogram. Du kan følge oss på [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] eller [#google Google+], lik oss på [#facebook Facebook] og [#blog les vår blogg]. Her er [#annual Wikimediastiftelsens årlige rapport for 2012-13], [#plan Wikimediastiftelsens årlige plan for 2013-2014] og [#strategic Wikimediastiftelsens femårs strategiplan]. Nå kan du også kjøpe Wikipedia-produkter på [#shop shop.wikimedia.org].

For din del: Din donasjon, nummer [contributionId], den [date] var [amount].

[ifRecurring] Denne donasjonen er del av et repeterende abonnement. Månedlige betalinger vil bli innbetalt til Wikimediastiftelsen til du gir oss beskjed om at vi skal stoppe. Hvis du ønsker å stanse betalingen, vennligst se vår [#recurringCancel enkle avmeldingsinstruks]. [endifRecurring]

Denne meldingen er din kvittering for donasjonen. Det er ikke gitt noen varer eller tjenester som gjenytelse for gaven. Wikimedia Foundation, Inc. er en profittløs veldedig organisasjon med skattefradragsstatus i USA. Vår adresse er: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, USA. U.S. skatteunntaksnummer: 20-0049703.

Mulighet for avmelding:

Som støttespiller vil vi gjerne holde deg oppdatert om aktivitetene og innsamlingsaksjonene våre. Hvis du foretrekker å ikke motta e-poster om dette fra oss, så klikk på lenken under, så fjerner vi deg fra listen.

[#unsubscribe Avslutt abonnement]

Vennligst hjelp oss med å [#translate oversette] denne e-posten.