Meta:Översättningsadministratörer

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Meta:Translation administrators and the translation is 100% complete.
Genväg:
WM:TA
Den här sidan erbjuder information om Meta-Wikis översättningsadministratörer. Viss utläggning av policyn och teknisk tillämpning av vissa beslut som bearbetas.

Översättningsadministratörer är användare som har den tekniska förmågan att markera sidor för översättnings-funktionen som är en del av tillägget Translate. De är dessutom de enda som kan radera översatta sidor som skapats av tillägget (men det kräver att de samtidigt också är en vanlig administratör).

Meta-administratörer kan lägga till (och ta bort) sig själva från gruppen om de skulle vilja hjälpa andra användare eller behöver det och vet vad de gör (för att de har läst dokumentationen och kanske testat det — Meta är ingen sandlåda och översättningar är inga leksaker). Innan du ansöker om att bli översättningsadministratör bör du praktisera korrekt användning av översättningssyntaxen och inkludera en exempelredigering för att uppvisa din praktiska erfarenhet med översättningssyntaxen i din begäran för översättningsadministratörsrättigheter. Användare kan också ansöka om det av lokala byråkraterAnsökan om administratörskap. Byråkrater kan också frånta rättigheten.

Se även

  • Babylon — huvudportal för översättning och anslagstavla för översättningsadministratörer på Meta-Wiki, eller för att begära saknade översättningar.

Dokumentering

Särskilda startsidor på den här wikin