Meta:Vertalingenbeheerders

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Meta:Translation administrators and the translation is 100% complete.
Verwijzing:
WM:TA
Deze pagina bevat informatie over Meta-Wiki vertaalbeheerders. Wat uitbreiding van het beleid en technische implementatie van wat lopende beslissingen

"Vertaalbeheerders" zijn gebruikers die de technische mogelijkheid hebben om pagina's te markeren voor vertaling met behulp van de paginavertalingsfunctionaliteit die deel uitmaakt van de Extensie Translation. Daarnaast zijn zij de enigen die de vertaalde pagina's kunnen verwijderen die door de extensie zijn gemaakt (maar ook het een reguliere beheerder zijn, is noodzakelijk).

Metabeheerders kunnen zichzelf aan de groep toevoegen (en verwijderen) als ze bereid zijn andere gebruikers te helpen of nodig hebben en ze weten wat ze moeten doen (omdat ze de documentatie hebben gelezen en indien mogelijk hebben getest - Meta is geen speeltuin en vertalers zijn geen speelgoed). Bovendien kan elke gebruiker het aanvragen bij lokale bureaucraten verzoeken om beheerder te worden. Voordat u een verzoek indient, moet u het juiste gebruik van de vertaalsyntaxis oefenen en een voorbeeldbewerking opnemen om uw praktische ervaring met de vertaalsyntaxis aan te tonen in uw aanvraag voor vertaaladministratie. Bureaucraten zijn ook in staat om het recht te verwijderen.

Zie ook

  • Babylon — Hoofdvertaalportaal en prikbord voor vertalers en vertaalbeheerders op Meta-Wiki, of voor het aanvragen van ontbrekende vertalingen.

Documentatie

Bijzondere landingspagina's op deze wiki