This page should be moved to MediaWiki.org. Please do not move the page by hand. It will be imported by a MediaWiki.org administrator with the full edit history. In the meantime, you may continue to edit the page as normal.
De box Taalvaardigheid bevat de talen waar de bewerker kan communiceren en de competentie. Dit vergemakkelijkt de onderlinge communicatie tussen gebruikers, zowel bij onderling contact als bij het zoeken naar hulp bij het begrijpen van een tekst of het vertalen van een tekst.
U kunt informatie aan uw gebruikerspagina toevoegen, door het toevoegen van :
{{#babel:ru-N|en-5|fr-1}}
Dit maakt de boxen aan de rechterkant aan. U kunt zoveel telen als u wilt toevoegen, in de vorm taalcode-bekwaamheid.
Taalcode
De extensie herkent standaard ISO 639 (1-3) taalcodes. U kunt uw taal vinden door te zoeken in de deze lijst.
Bekwaamheid
De bekwaamheid beschrijft hoe goed u in de taal kunt communiceren. Het wordt aangegeven met een enkel teken uit de kolom Bekwaamheid in de onderstaande tabel:
Bekwaamheid
Betekenis
0
U begrijpt de taal helemaal niet (of kunt het met aanzienlijke moeite begrijpen).
1
U kunt schriftelijk materiaal of eenvoudige vragen begrijpen.
2
U kunt eenvoudige teksten bewerken of deelnemen aan fundamentele discussies.
3
U kunt in deze taal schrijven met enkele kleine fouten.
4
U kunt de taal spreken als een moedertaal (hoewel het niet uw moedertaal is).
5
U hebt een professionele vaardigheid; u begrijpt de nuances van de taal goed genoeg om geavanceerde documenten te vertalen.
N
U spreekt de taal in uw moedertaal en heeft er een grondig begrip van, inclusief spreektaal en idiomen.
Om de kop- en voettekst te verwijderen, gebruikt u plain=1 als eerste parameter, bijvoorbeeld {{#babel:plain=1|sv-N|zh-3|de-1}}. Dit maakt het gemakkelijker om te gebruiken met andere gebruikersboxen.
U kunt ze bijvoorbeeld horizontaal presenteren (elke boxs heeft een vaste breedte van 242px, inclusief de kleine 1px marge) in een ander container box als:
Maar dit vereist het invoegen van een custom CSS stylesheet om de standaard clear:right (op pagina's met de LTR-richting voor de inhoudstaal) en clear:left (op pagina's met een RTL-richting voor de inhoudstaal) te overschrijven in clear:none. De stylesheet kan ook het formaat van lettertypen en de regelhoogte wijzigen voor specifieke scripts die in de beschrijving worden gebruikt, om de horizontale uitlijning van vakken te verbeteren en een flexibelere lay-out te krijgen.