Basa pamaké

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User language and the translation is 95% complete.
Other languages:
Bahasa Melayu • ‎British English • ‎Canadian English • ‎Chavacano de Zamboanga • ‎Chi-Chewa • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ • ‎Sassaresu • ‎Scots • ‎Sunda • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎galego • ‎italiano • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎norsk nynorsk • ‎occitan • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎suomi • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎башҡортса • ‎беларуская • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎монгол • ‎русский • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎עברית • ‎ئۇيغۇرچە / Uyghurche • ‎اردو • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎کھوار • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎తెలుగు • ‎ไทย • ‎ဖၠုံလိက် • ‎中文 • ‎文言 • ‎日本語 • ‎ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ • ‎한국어
Wikimedia Meta-Wiki
This box: view · talk · edit

Kotak basa pamaké nyirian pangabisa éditor ngeunaan rupa-rupa basa. Ieu penting pikeun ngalancarkeun komunikasi di tengah komunitas anu asalna ti mana ti mendi, ogé pikeun kaperluan interprétasi & tarjemah lamun dipikabutuh.

Pamakéan

Katerangan Babel Pamaké
ru-N Для этого участника русский язык является родным.
en-5 This user has professional knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Pamaké dumasar basana

Anjeun bisa ngasupkeun émbaran pamaké ka kaca pamaké anjeun ku cara ngasupkeun sandi kieu:

{{#babel:ru-N|en-5|fr-1}}

Hasilna bakal némbongan mangrupa kotak-kotak di beulah katuhu. Mangga tambahkeun saperluna dina formulir language code-proficiency level.

Sandi basa
Eksténsi mikawanoh sandi basa baku ISO 639 (1–3). Anjeun bisa manggihan basa anjeun ku cara maluruh di béréndélan sandi ISO 639-1 atawa pangkalan data sandi ISO 639 1–3.
Kamahéran
Kamahéran nunjukkeun nepi ka mana anjeun ngawasa éta basa. Cirina mangrupa karakter tunggal dina kolom "Kamahéran" dina tabél di handap:
Kamahéran Harti
0 Anjeun teu ngarti saeutik-eutik acan.
1 Anjeun ngarti kana tulisan atawa pertanyaan basajan.
2 Anjeun bisa ngédit téks basajan atawa aub kana obrolan dasar.
3 Anjeun bisa nulis dina ieu basa kalawan teu loba salah.
4 Anjeun bisa nyarita kawas panyatur tulén (sanajan teu maké ti leuleutik).
5 Anjeun boga kamahéran profésional; anjeun boga pangarti anu cukup pikeun narjemahkeun dokumén panjang.
N Anjeun panyatur tulen éta basa, rasana, kaasup babasan jeung sajabana ti éta.

To remove the header and footer, use plain=1 as the first parameter, e.g. {{#babel:plain=1|sv-N|zh-3|de-1}}. This makes it easier to use with other userboxes.

Baca ogé