Jump to content

Traducerea săptămânii

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Translation of the week and the translation is 94% complete.
Outdated translations are marked like this.
Shortcuts :
WM:TOTW,
TOTW

Această pagină este pentru traducerea Wikipedia a săptămânii.

În fiecare săptămână, un ciot sau primul paragraf al unui articol important este ales să fie tradus în cât mai multe limbi posibil, mai ales limbi cu puțini vorbitori.

Candidate ideale pentru traduceri sunt articole: 1) scurte, 2) ușor de tradus, 3) care dau posibilitatea de a traduce noi articole. Țelul acestui proiect este să avem cât de multe subiecte acoperite în fiecare limbă din Wikimedia. (Vezi și: Listă propusă de articole pe care ar trebui să le conțină fiecare limbă și Minipedia, un proiect pentru crearea de articole-ciot.)

Vă rugăm să actualizați legăturile interwiki de la Wikidata din versiunea limbii în care ați tradus articolul pentru ca toate limbile să fie legate între ele.

Puteți comunica cu alți traducători sau cere ajutor la Babylon, centrul de traduceri al Wikimedia.

Această săptămână (24)

Traducerea pentru săptămâna aceasta este en:Corruption in Equatorial Guinea.

Vă rugăm să enumerați traducerile aici.

Articole candidate curente

Enumerați-vă numele lângă alegerea preferată, alături de legături potențiale din articol (unii utilizatori pot să le traducă și pe acestea). Votați la /Translation candidates.

Articolele candidate care nu au reușit pot fi găsite la /Removed.

Traducători interesați

Traducătorii interesați care vor să participe în acest proiect își pot scrie numele aici. Vă mulțumim pentru susținere. Dacă doriți să primiți alegerea săptămânală pe pagina de discuție în fiecare săptămână, puteți să vă abonați folosind butonul de mai jos.

Traduceri din trecut (2024)


Arhivă