Jump to content

Vertaling van de week

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
(Redirected from Vertaling van de week)
This page is a translated version of the page Translation of the week and the translation is 100% complete.
Verwijzingen:
WM:TOTW,
TOTW

Deze pagina is voor de "Wikipedia vertaling van de week".

Elke maandag wordt een beginnetje of eerste alinea van een belangrijk artikel gekozen om te worden vertaald naar zoveel mogelijk (vooral kleinere) talen.

Ideale kandidaten zijn 1. kort, 2. gemakkelijk te vertalen en 3. kunnen leiden tot vertalingen van andere onderwerpen. Het doel is om een diverse verzameling te hebben van vertaalde artikelen in iedere taal die wij hebben. (Zie ook de voorgestelde lijst van artikelen die er in alle talen zouden moeten zijn.)

Update alsjeblieft de interwiki links op Wikidata van jouw taalversie van het artikel nadat de iedere vertaling van de week af is, zodat alle talen naar elkaar verwijzen.

Je kan met andere vertalers communiceren, of naar hulp vragen op Babylon, de vraagbaak van dit vertaalproject.

Deze week (30)

De winnaar van deze week is en:Rathaus-Glockenspiel.

Vertalingen hier vermelden a.u.b.

Actuele kandidaten

Zet uw naam naast je favoriete kandidaat, tezamen met de potentiële links in het artikel (enkele mensen willen deze misschien ook vertalen). Kies op /Translation candidates.

Afgewezen kandidaten vind u op /Removed.

Geïnteresseerde vertalers

Geïnteresseerde vertalers die willen deelnemen aan dit project kunnen zichzelf hier aanmelden. Bij voorbaat dank voor je steun. Als je de vertaling van de week op je overlegpagina bezorgd wil krijgen, dan kun je jezelf daarvoor inschrijven met de knop hieronder.

Gedane vertalingen (2024)


Archief